Bij ons werken

Wij zijn niet voor niets de gezelligste tent van Griekenland. De mensen die met ons werken op Kos bepalen voor een belangrijk deel de sfeer. Daarom zorgen we goed voor elkaar en regelen we veel zaken voor je. Zo slaap je kosteloos in een gezellig huis met collega’s en regelen we een werkvergunning. Ook niet onbelangrijk, je werkt voor een Nederlandse baas. Tijdens de zomer werken we met een hele vaste groep, je wordt namelijk onderdeel van een soort vriendenfamiliewerkteam. De ervaring is er eentje die je hele leven bij je blijft, als ook waarschijnlijk sommige van de vrienden die je maakt. Daarom hebben we veel Nederlanders die jaren zomerwerk bij ons doen. Of terug komen op vakantie. Alles draait bij ons om sfeer en beleving. Ben je dus opzoek naar dé zomerbaan in het buitenland? Solliciteer en wellicht tot komende zomer!

 

Beschikbare functies

Achter de bar:
In de zomer hebben we ervaren barmannen- en vrouwen nodig die de mensen snel van een drankje voorzien. Minstens even belangrijk is dat je samen met je collega’s achter de bar en de DJ er een leuk feestje van maakt.

PR-Proppers:
In de zomer hebben we altijd een aantal mensen die we specifiek aannemen om mensen aan te spreken, maar dit gebeurd bij ons altijd op een hele gezellige en vrijblijvende manier. Geen getrek en dat soort dingen dus. Maar gewoon samen met je collega’s gasten aanspreken en vooral ook vermaken. Dit is vaak ook in combinatie met bediening.

Bediening:
We hebben een vrij groot terras om de zaak en dus redelijk wat collega’s die de tafels bedienen. Dit betekent dus dat je voor het grootste deel van de avond/nacht bezig bent de gezellige mensen bij ons op het terras van een drankje te voorzien.

(Assistent) manager:
Specifiek zijn we voor komende zomer opzoek naar iemand met een bak horeca-ervaring die ook leiding kan geven. Voor meer info kan je contact opnemen.

Wie zoeken wij?

 • Leuke, gezellige en “prettige gestoorde” mensen die komen om te werken én om te feesten.
 • Je bent komende zomer in de periode juni-juli-augustus minimaal 6 weken beschikbaar, langer is beter.
 • Je houdt ontzettend veel van het nachtleven en bent normaliter  niet naar huis te krijgen. Je kan ook zeker tegen een stootje.
 • Je legt gemakkelijk contact en bent niet bang om op mensen af te stappen.
 • Voor achter de bar zoeken we naar mensen met vergelijkbare barervaring. Voor PR- en bediening is ervaring vooral mooi meegenomen.
 • We zoeken vooral naar mensen die minimaal 21 jaar oud zijn. Als je op dit moment nog 19 bent dan ben je voor ons jammer genoeg dus nog te jong. Volgend jaar wellicht!
Lees hier de ervaringen van collega Simone:
Stuk Simone

Belangrijk bij solliciteren:

 • Schrijf een leuke motivatie waarin je iets over jezelf verteld, waarom je bij ons wilt werken en wij je moeten aannemen (mag ook in je CV).
 • Plak een paar recente foto’s in je CV en voeg je Facebook-link toe. Weten we een beetje wie we voor ons hebben.
 • Geef aan wanneer je beschikbaar bent komende zomer. Dat mag bij benadering als je het nog niet precies weet.
 • Tip: in plaats van een motivatie schrijven, kan je ons ook een (kort) filmpje sturen.

Sollicitatieformulier

  Naam

  Achternaam

  Email

  Motivatie

  Upload C.V. (max 2 bestanden)

  Contactgegevens:

  tekst-contact